Virtual Reality

I virtual reality skapar vi nya verkligheter och förstärker den vi har.  Här på Onedotzero jobbar vi företrädesvis med Unity, Maya och Blender för att skapa fantastiska produkter. 

I Virtual Reality (Virtuell Verklighet) tar man på sig ett par glasögon som stänger ute omvärlden och sjunker in i en helt skapad verklighet. 

I Augmented Reality – Förstärkt Verklighet som det kallas på svenska, de flesta använder bara termen AR , lägger man till saker på till exempel en mobilskärm och använder kameran för att låta användaren se en vara, en spelfigur eller annat applicerat på verkligheten. Ett exempel som de flesta kanske känner till är mobilspelet Pokémon Go som är populärt bland många. 

Mjukvaruutveckling

Vi har inom verksamheten en bred samlad kompetens som sträcker sig över flera olika programspråk och plattformar. 

Det gör att vi kan tillhandahålla ett stort utbud av tjänster och skräddarsydda lösningar för att möta era önskemål. Oavsett om det är en ny databas som behövs, en app till din verksamhet eller en e-learningutbildning

Medieproduktion

Sedan projektet startade har vi gjort ett antal olika medieproduktioner. Bland annat har vi gjort kortfilmer och reklamfilmer. Vi har filmat i olika situationer och format och vi har fotat både människor och natur. Ur våra olika produktioner har flera samarbeten växt fram.

Tidigare samarbeten:

• Enköpings Kammarkör 

• Enköpings museum

• Moderaterna i Enköping 

• Liljegården

• Skolan som arena för psykisk hälsa

Vi arbetar i följande miljöer: Adobe Premiere pro, Logic Studio, GoPro Fusion Studio, Adobe Audition, Reason mfl.