Om Oss

Vi är en IT-verksamhet med lite annorlunda inriktning. Vi startade som ett projekt under Enköpings kommun (läs mer under fliken ”om projektet” om du är nyfiken) men nu har vi blivit något annat.

Vår inriktning har hela tiden varit IT med tonvikt på programmering, multimedia och webbutveckling.  Sedan starten har vi gjort en hel del olika projekt. Bland annat har vi gjort en digital kopia av Doktor Westerlunds stora praktalbum som han fick i present från sina patienter. Den går att bläddra i och man kan läsa mer om några patienter. Den finns i dagsläget utställd på Dr Westerlunds-gården.

Vi har även producerat en musikvideo, gjort ett Virtual reality-spel, skapat flera informationshanteringssystem, enkätverktyg samt gjort en e-learningutbildning och utvecklat webbsidor.
Vi är mångfaldiga på det sättet.

Arbete med IT kräver i de flesta fall mycket skicklighet och många andra egenskaper som t ex god förmåga att analysera, kreativitet, att kunna se detaljer och förutsäga problem. Det är egenskaper vi har här på Onedotzero.

Många av oss har neuropsykiatriska funktionshinder (förkortat NPF) och ser det som vår styrka.

Vår arbetsmiljö är anpassad för att ge de bästa förutsättningar för optimal prestation. Det som är bra miljö för personer med NPF och andra tillstånd är en bra miljö för alla att jobba i.

360-foto taget på Studenttåget 2018 i Enköping